Dusjkabinett

Dusjkabinett på tilbud. Mandera tilbyr dusjkabinett fra WellGems av høy kvalitet med 10 års delegaranti. Mandera AS har siden år 2005 blitt en av Norges største aktører i markedet på dusjkabinett med flere tusen fornøyde kunder.

Dusjkabinett Det er 24 produkter.

Viser 1 - 24 av 24 produkter
Viser 1 - 24 av 24 produkter

Dusjkabinett kommer i mange størrelser og utførelser. Det er viktig å beregne ekstra plass til rør og slanger bak dusjkabinettet, typisk 5cm fra vegg. Man monterer dusjkabinettet midt på baderomsgulvet og skyver det på plass når det er ferdig montert.

Et dusjkabinett er en smart investering så slipper man problemer som kan oppstå om man dusjer rett på fliser. Membranen kan ha skjulte feil som vil føre til dyre reparasjoner.

Våre dusjkabinett er beregnet for å stå i et hjørne. Det vil si at 2 vegger på dusjkabinettet skal stå inntil vegg, og 2 sider blir synlig fra ditt bad. Husk å velge venstre eller høyre utførelse på ditt dusjkabinett for noen av våre modeller. Husk også på at man trenger ca. 20cm over dusjkabinettet for å få montert på taket.

Har man meget dårlig vanntrykk vil man kun få en svakere dusjstråle i ditt dusjkabinett. Vanntrykket skal ikke være høyere enn norsk standard. Forskriftenes krav til vannmengder tilfredsstilles om ledningene dimensjoneres etter Norsk Standard. Dersom normalt vanntrykk i hovedledninger overstiger 0,6 MPa (60 m VS / 6 bar), bør det monteres reduksjonsventil på dusjkabinettet. Ved for lavt vanntrykk installeres eget trykkøkningssystem. Vanntrykket i norske husstander skal være mellom 3,5 og 5,5 bar.

Vi har lagt ned mye arbeid og satt sammen meget bra monteringsanvisninger for våre dusjkabinett med flere fargebilder og utfyllende tekst for hvert eneste steg. Vi har fått mange fine tilbakemeldinger fra våre kunder om dette. Andre leverandører har som oftest meget mangelfull monteringsanvisninger for sine dusjkabinett, og man ender opp med å bruke mesteparten av tiden til å finne ut hva som er illustrert, dermed mye prøving og feiling. Vi ønsker at våre kunder skal bli fornøyd fra dag en med sitt dusjkabinett, og vi vet at en god start betyr mye.

Når man skal kjøpe dusjkabinett, spesielt via internett, er det kun en ting som gjelder: Referanser. Vi har referanser på dusjkabinett med full adresse på vår hjemmeside slik at de er til å stole på. Vi kjenner dusjkabinettmarkedet og vet at det er mange useriøse, og mange som selger dusjkabinett av dårlig kvalitet. Typisk svakhet er dårlig materiale i bunn av dusjen slik at svaidannelser merkes og høres. Andre typiske problemområder med dusjkabinettet er blandebatteri. Våre dusjløsninger er meget solide med høy kvalitet og har ikke disse svakhetene.

Vi kjøper dusjkabinett direkte fra produsent, og har dermed ingen fordyrende mellomledd. Vi driver nettbutikk slik at vi slipper å betale for dyre utstillingslokaler med bemanning.
Vi har dessverre ikke utstilling av våre dusjkabinett, det er noe av grunnen til våre meget lave priser i forhold til kvaliteten vi leverer. Vi bestiller dusjkabinettene direkte fra produsent ut til kunde. Vi baserer vårt salg på bilder på vår internettside, god teknisk informasjon og referanser fra våre kunder.

Dusjkabinettene leveres komplett med slanger, tilkoblinger, frontpanel og alt annet du trenger til den prisen som er angitt. Vi har stort delelager for våre dusjkabinett i Norge. Skulle det være deler som vi ikke har på lager får vi dette tilsendt direkte fra vår produsent. Vi ønsker også at kunden skal være fornøyd etter garantiperioden, og skaffer selvfølgelig deler til ditt dusjkabinett like fort da. Vi strekker oss langt for at kunden skal bli fornøyd og hjelper til så godt vi kan. Vi vet godt at vi tjener på fornøyde kunder.

Feilprosenten på dusjkabinett vi har levert har vært meget lav, men skulle det oppstå noe tar vi hånd om dette på en profesjonell måte. Vi lover å gjøre det vi kan for at du skal bli en fornøyd kunde! Vi har meget fornøyde kunder, og en fellesnevner for våre salg er at kundene sier at våre varer er bedre enn forventet!

Vi tilbyr dusjkabinett i moderne hvit og svart farge. Vi har dusjkabinett med steam, massasjedyser og massasjebad til hyggelige priser. Kjøp et dusjkabinett fra Mandera du også, vi garanterer at du blir fornøyd.