Når du er kunde hos MANDERA er du dekket av gode garantier, som sikrer varens funksjon og kvalitet.

Produktgaranti / Reklamasjon

Potter steamdusj, dusjkabinett, massasjekar og badekar solgt fra år 2013 og WellGems/KOY produkter solgt fra 1.12.2017:

- 10 års garanti på deler og komponenter*

Mandera innendørs infrarød sauna og tradisjonelle badstuer solgt fra år 2013:

- 10 års garanti på deler og komponenter*

Mandera utendørs infrarød sauna og tradisjonelle badstuer:

- 5 års garanti på deler og komponenter*

Ute spa solgt fra år 2017:

- 5 års garanti på deler og komponenter*

* Vi har solgt flere tusen produkter siden år 2005. Kvaliteten på våre produkter har vist seg å være meget bra! Vi vil derfor gi bestillinger fra 1.1.13/1.1.17/1.12.17(se over) meget gunstig garantibetingelser! Før 2013 var garantitiden 2 år på alle produkter. Nå vil vi sende deg nye deler og komponenter i 5 eller 10 år på utvalgte produkter, se over for oversikt. Produktene må ikke vært utsatt for usedvanlig påkjenning. Man må kunne komme til for service fra alle 4 sider ved å skyve fram varen uten hindring. Utendørs badstuer skal benytte beskyttelsestrekk(badstuen må være tørr først) når den ikke er i bruk og badstuen skal kun brukes i oppholdsvær. Garantien for alle våre produkter gjelder kun for gratis tilsending av deler (ikke for slitedeler). Vi forutsetter dokumentert bruk av autorisert rørlegger/elektriker ved montering av rør/slanger og det elektriske ved bruk av garanti / reklamasjon. Vi krever samsvarserklæring ved bruk av elektriker. Vår utvidet garanti gjelder for privatkjøp. 10 års delegaranti forutsetter at den defekte delen ikke har gått ut av produksjon. Gjelder ikke for lyspærer, LED og varmerør, her er garantien ett år. Brukerveiledninger og installasjonsmanualer henvises til med weblink via e-post når produktet sendes og må følges. Garanti på andre varer er 2 år.

Angrerett

Privatkunder kan returnere varen innen 14 dager etter varen er levert hjem til deg av vår transportør. Varen skal pakkes i originalemballasjen slik varen ble mottatt. Varene må ikke være brukt eller prøvet på noen måte, og originalemballasjen må ikke være skadet. Frakt betales av kunden. Angreskjema må lastes ned her og returneres til oss. Les om angrerett her.

Levering/henting/betaling av varer

Du kan velge blant flere betaling og frakt opsjoner. Betal med kredittkort online, Svea finansiering, faktura, Vipps, osv. Større varer sendes hjem til deg for 1490,- (3490,- for spa / 699,- for massasjestol) til din adresse om du er på fastlandet. Varene blir satt på pall med jekketralle på din adresse der det er enklest å plassere varen for vår transportør. Om det ikke er mulig å bruke jekketralle på/til din tomt, blir varene satt utenfor din tomt der jekketralle kan brukes. Om det er transportskader må du ta kontakt med oss før varene pakkes opp /monteres. Send oss bilder av skadene og be sjåfør notere skadene på fraktbrevet med sjåførens fulle navn og dato med blokkbokstaver, og underskrift. Pakk opp varene og sjekk for skader og mangler rett etter levering og send oss bilder om det er skader eller mangler. Levering til nærmeste fraktterminal om du bor på en øy i dyr fraktsone om ikke du kontakter oss for spesialavtale før bestilling. Du blir kontaktet når varen kan hentes på terminalen. Om du nekter å ta imot varen ved levering eller henting på terminal, blir du belastet med våre omkostninger. Varer som ikke blir hentet på posten blir belastet med 600,-.

Man kan betale med Visa, Mastercard, Vipps, faktura (forfall 14 dager etter utsending av varene), eller delbetaling.

Man kan hente varene på lageret i Skien for varekjøp  over 300,-.

NB! Du får en e-post når varen er klar for henting.

Colliflow
Havnevegen 70
3739 Skien
Kart: Google kart

Bilde av lager: Colliflow

Priser og Avgifter

Samtlige priser er i norske kroner (NOK), inkludert gjeldende moms.

Kjøp

Avtale om kjøp inngås når du som kunde har mottatt ordrebekreftelse via e-post fra DittNyeBad.no. Det forutsettes at kunden har gitt riktige opplysninger om e-postadresse og fysisk adresse. DittNyeBad.no leverer varer kun til myndige personer med bostedsadresse i Norge.

Kansellering av kjøp

Kunden kan kanslere kjøpet før varen er sendt ved å kontakte DittNyeBad.no på telefon eller e-post.

Bankkort

Pengene trekkes fra kundens kort når bestillingen leveres. DittNyeBad.no benytter autorisert kortselskap som håndterer alle kortopplysninger. Ingen kortopplysninger håndteres eller lagres av DittNyeBad.no. Og alle data overførs til kortselskapene i kryptert form.

Sikkerhet

SSL (Secure Socket Layer) brukes til alle korttransaksjoner. Transaksjonene er krypterte. Kortets gyldighet blir kontrollert, og at det er dekning for kjøpesummen. DittNyeBad.no forbeholder seg retten til å avslå kortkjøp.

Personopplysninger

DittNyeBad.no behandler persondata ifølge lov om personalopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomhter eller bli koblet til andre eksterne register. Personopplysningene som er oppgitt til DittNyeBad.no ved kjøp, brukes til inngåelse og utførelse av leveringsavtalen, for å opprettholde kundeforholdet samt til markedsaktiviteter som gjennomføres av DittNyeBad.no. For å kunne gjennomføre bestillinger er det nødvendig å oppgi opplysningene til tredjepart. DittNyeBad.no oppgir personopplysninger til transportforetak for gjennomføring av levering og varsling. DittNyeBad.no selger eller overlater aldri personopplysninger for markedsaktiviteter for andre foretak.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel (cookie) er data som sendes fra et nettsted og lagres lokalt i brukerens nettleser mens han/hun besøker et nettsted. Når brukeren besøker det samme nettstedet igjen, kan dataene som er lagret i informasjonskapselen hentes frem og varsle nettstedet om brukerens tidligere aktiviteter. Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre det lettere å analysere trafikken på DittNyeBad.no og skape en bedre brukeropplevelse. Det kan for eksempel innebære at vi lagrer informasjon om brukerens valg av land, informasjon om tidligere besøk på DittNyeBad.no og hvilke sider som ble besøkt på DittNyeBad.no. Ved å besøke DittNyeBad.no godtar du at vi samler informasjon om besøkene dine ved hjelp av informasjonskapsler. Hvis du ikke godtar at vi bruker informasjonskapsler på denne måten, bør du endre innstillingene i nettleseren din til ikke å akseptere informasjonskapsler. Du kan også når som helst velge å fjerne filer med informasjonskapsler som er blitt plassert hos deg. Les mer om informasjonskapsler i din nettlesers hjelpesystem.

Aldersgrense

DittNyeBad.no ekspederer ikke bestillinger til personer under 18 år, fordi man ifølge loven må være myndig for å inngå en avtale.