Referanser DittNyeBad.no

Når man skal kjøpe en vare, spesielt via internett, er det kun en ting som gjelder: Referanser! Vi har referanser med full adresse slik at de er til å stole på! Vi kjenner markedet og vet at det er mange useriøse, og mange som selger varer av dårlig kvalitet, også varer langt dyrere en våre. Vi selger kvalitet til lavpris! Rørleggerfirmaet vi bruker for montering, som kjenner mange aktører i markedet, bekrefter gang på gang at vi har meget god kvalitet! Les under om hva våre kunder skriver om oss.

WellGems Steamdusj med massasje U688

Bestilte et steambad med massasjebad av typen Wellgems U688 hos dittnyebad.no.
Var skeptisk til å bestille, etter dårlig erfaring med et steambad som jeg bestilte ifra Sparmax som er milevis unna denne kvaliteten! Det måtte jeg returnere, da det ikke lot seg montere en gang. Jeg vil absolutt anbefale alle som vurderer steambad, til å bestille ifra dittnyebad.no


Jeg har kjennskap til både Hafa, Macro og Vikingbad, men vil si dette overgår disse når det gjelder stabilitet.
Er bare veldig fornøyd med kjapp levering og en imponerende innpakning som kabinettet lå meget godt beskyttet i!
Når det kommer til service, så hadde jeg noen spørsmål under veis ved montering og jeg fikk svar på min henvendelse på en Søndag.
Det er imponerende!

Ble også kontaktet i etterkant av salg, for å forsikre seg om at alt gikk bra med kabinettet.
Føler denne anmeldelsen er kjøpt og betalt, men er bare en veldig fornøyd kunde!
Alle i familien er strålende fornøyd!

BILDE

Hilsen,
Edvard Stordahl
Innstadvika 8
8300 Svolvær

KOY Infrarød badstue 02-K66

Hei,
Nå er min nye 02-K66 IR badstue montert. Veldig fornøyd! Både badstue og massasjestolene fungerer meget bra. Installasjonsmanualen kunne med fordel vært bedre, men fikk rask og god support fra Mandera når jeg trengte hjelp. Er også godt fornøyd med måten den ble levert - både logistikkmessig og hvor godt den var emballert.

BILDE

Mvh
Ole Johan Johanson
Furubotn 17
5101 Eidsvågneset

Infrarød badstue IB1002 

Fantastisk å få vår IR badstu nå før jul. Den var veldig enkel å montere og klar til bruk på en times tid. Kundeservice har vært veldig hyggelig og lette å få tak i. Nå skal det bare nytes av store og små.
Anbefales!

BILDE

Tina Andersen
Olasvingen 26
1684 Vesterøy

Infrarød badstue IR1005 

Hei,

Da er badstuen på plass. Den står i et gammelt fjøs. Har du bruk for bildene så bruk de og anmeldelsen er topp, lett å sette sammen, flott finish og utrolig behagelig. Følelsen etter et badstue bad er som følelsen etter en varm dag på stranden.

BILDE

Hilsen
Regards
Roar Gils
Nordmørsveien 143
6517 Kristiansund

Tradisjonell badstue SA1003 

Hei.

Eg bestilte ei badstue hjå Mandera, og fekk veta att lev tiden var ca fire mnd, det var greit for meg, men etter kort tid fekk eg beskjed att det tok ikkje lenger enn ca 2 mnd, og det var ein positiv overraskelse. Eg fekk badstuen levert på døren hjå meg, badstuen var godt innpakket, så her var det ikkje nåko transport skade.
Eg sette meg godt inn i monteringsanvisningen før eg starta med monteringen, trur kanskje det var det som gjorde det så enkelt å montere den, det var gjort på ei lita stund og alt stemnte, det er moro og montere når alt stemmer så godt som her, ingen problemer. Så nå er det berre å ta den i bruk og kosa seg.

Topp produkt! Berre positivt i fra meg Kjell Ove Hundere.

BILDE

Mvh
Kjell Ove Hundere
Kringla 1
6856 Sogndal

WellGems Steamdusj med massasje U692

Hei!

Her er en tekst + bilde av min installasjon.

Installerte et steamdusjkabinett av type U962 i desember 2017, og er godt fornøyd med dette.
Relativt enkel sammenstilling, selv om installasjonsveiledningen godt kunne vært litt mer detaljert på enkelte punkter.
Fungerer godt, virker å være av god kvalitet og er nå en del av en liten spaavdeling med badstue etc.

Bilde

Henning Holmøy
1185 Oslo

WellGems Steamdusj med massasjebad U688

Hei! Jeg må takke for kjøpet av denne lekre WellGems U688 steamdusjen med mange gode massasjedyser, fotmassasje, kroppsmassasje og steam. Kjempepopulært hos barna med herlig badekar i bunnen. Ingen tekniske problemer og enkel å håndtere til tross for mange funksjoner. Veldig fornøyde hele familien!

Mvh,
Tomas Resseth Halvorsen
3153 Tolvsrød
Tønsberg

KOY Steamdusj med IR-sauna K072

Hei! Kjøpte en Steamdusj K072 med infrarød sauna på dittnyebad.no og er meget fornøyd med byggekvalitet og det estetiske! Sender et bilde:

Bilde

Med vennlig hilsen,

Martin Olav Slatlem
Tretsvevegen 139
2372 BRØTTUM

KOY Steamdusj med IR-sauna K072

Kjøpte steamdusj med IR- sauna, K072 for ca.ett år siden og er kjempefornøyd med levering, utseende, funksjoner, steamdusj og IR-sauna, ganske enkelt et kjempeprodukt. Veldig godt for støle muskler og stive ledd og brukes flere ganger i uka av både med selv og fruen i huset.

Bilde

Mvh
Thomas Øverby Larsen
Ferjmannskroken 30
7327 SVORKMO

KOY Steamdusj med IR-sauna K076

Her kommer bilder av den fine steamdusjen min med IR sauna!

Takker for god informasjon om produktet (funksjonalitet og tekniske detaljer) før jeg kjøpte min Steamdusj med IR-sauna K076 90x90x215 cm.

Jeg fikk svar på alle mine spørsmål som var til god hjelp når jeg selv monterte dusjkabinettet.
Monteringen gikk greit ved å følge den detaljerte bruksanvisningen. Forsendelsen var komplett og alle delene passet godt sammen i henhold til beskrivelsen.
Alle funksjoner virker. Dampfunksjonen er kjempefin og gir etter min oppfatning mer enn nok varme. Det er første gang jeg prøver infrarød sauna som også svarer til forventningene og gir en herlig varme i kroppen.

Vennlig hilsen,
Terje Nødland
Eskemyrkroken 9
4310 Hommersåk

Bilde1

Bilde2

Bilde3

Bilde4

KOY Steamdusj med IR-sauna K022

Hei! Takk for handelen! Denne brukar vi ofte! Veldig glad i badstudelen med steam og infrarød!

Mvh,
Eldbjørg Landsverk
Torgeir Kovajord
Ormshaugvegen 49
3891 Høydalsmo

Infrarød Badstue IB1002

Vi har snakket om å kjøpe en badstue i flere år, men det ble aldri noe mer en snakk og ønske. En dag for noen måneder siden hadde vi vært på basenget og tatt badstue. Da bestemte jeg mer får å se på priser til badstue. Jeg fant sidene til Mandera, og et stort utlavg av badstuer. Prisene var mindre en de vi hadde sett på en messe for noen år siden. Vi så igjennom utvalget og fant en som passet til oss og bestilte den. Jeg fikk raskt svar på hvor lang tid det tok og svar på alle spørsmålene.

Når den ble levert på døren, var det bare å begynne å montere, for bruksanvisningen var lett å lese. Når alt var på plass var det bare å sette inn støpsle og nyte varmen.

Jeg anbefaler å handle hos Mandera.

MVH

Kristian Molde

Leirådalsvegen 57

7650 Verdal

Infrarød Badstue IB1002

Jeg har med ujevne mellomrom vært innom tanken på å investere i en IR badstue. Årsaken har for en stor del vært betente muskler og leddplager og jeg hadde en vag ide om at en IR badstue kunne være noe som kunne hjelpe litt på plagene. Rett før jul begynte jeg å sondere markedet litt mer seriøst. Jeg vurderte flere leverandører, men valget falt på DittNyeBad. Her var det gode produktopplysninger og et enkelt og intuitivt bestillingssystem.

Jeg fikk umiddelbar respons på bestillingen og varene var underveis umiddelbart etter at første delbetaling var unnagjort. Meget bra!

Varene ble levert på døra og i løpet av en time var badstua på plass og i drift.

Nå er det nærmest kølappordning i familien for å få time til å bruke den. Dette var supre greier.

Takk for utmerket service og et strålende produkt!

Bilde1Bilde2Bilde3Bilde4Bilde5Bilde6Bilde7Bilde8Bilde9Bilde10,Bilde11Bilde12

Roald Boge

Rognpilvegen 64

6652 Surna

Mandera IB1002 - IR Sauna

Vi har montert vår sauna og er meget godt fornøyd. Den var veldig enkel å montere og den var lett å bære. Vi monterte den på soverommet og synes det fungerer bra, planen er å flytte den ned på badet når det er ferdig oppusset. Den enkle monteringen gjør at det ikke byr på utfordring å demontere og montere den flere ganger. Vi anbefaler denne saunaen på de sterkeste.

Mvh,

Geir Ove Brevik

Nesset

7690 Mosvik

KOY Steamdusj med IR-sauna K072

Hei!

Vi lette lenge etter et dusjkabinett som tilsvarte våre forventninger og bruk og det var ikke mange på markedet. Da vi først fant frem til DittNyeBad.no, ble vi utrolig overrasket over hvor mange produkter som passet oss og som skilte seg ut fra alle andre leverandører. Vi endte opp med å bestille et stort dobbel dusjkabinett/steambad/infrarød badstu KOY-K072 og er meget fornøyd med resultatet! Prisen er overlegen og utseende/kvalitet på produktet er bra. Vi har fått utrolig mye skryt for dette og endte opp med å bli kåret til årets drømmebad i 2014 i interiørmagasinet BoligDrøm! Virkelig unike produkter, takk for det!

Med hilsen,
Benedicte Sønsteby Andreassen
Vålegaten 15
3112 Tønsberg

KOY Steamdusj med IR-sauna K072

Hei.

Kjøpte K072 for en uke siden. Monterte denne alene på 5-6 timer. Kan nok gjøres kjappere, men tok meg god tid på å få bunnen i vater og da gikk monteringen overraskende enkelt og bra, meget bra passform. Har brukt denne 8 ganger på siste 7 dager, bruker denne i håp om at denne kan hjelpe på revmatisme. Merker allerede meget myk hud, og hele familien har vært innom og brukt denne. Kona liker ikke varm luft og puste i så her er IR foretrukket. Mens resten av familien bruker alle funksjoner. Kan med vår korte men hyppige bruk anbefale produktet. Firma var tilgjengelig med rask service og utlevering av produktet.

Mvh Eskil johansen
Øvre Nærlausveg
Gjerdrum

WellGems Steamdusj med massasje U693 

Vi kjøpte steamdusj med massasje U693 fra dittnyebad.no og ble veldig fornøyd med resultatet. Elegant dusj med god kvalitet til en veldig fornuftig pris!


Mvh Hans Fredrik
1392 Vettre

WellGems Steamdusj med massasjebad U6810

Vi kjøpte vårt nye flotte bad fra DittNyeBad.no, det var modell U6810 (160*160*220cm).

Når badet kom var det meget godt innpakket og badet hadde høy kvalitet og virket solid bygget.
Ved montering var det litt småplukk med det gikk meget greit å montere dette, og alle deler stemte 100%. Virker som at badet var satt sammen på fabrikken under produksjon og at alt av hull var borret ferdig under montering, så badet har sine deler som passer 100%.

Pumpe og strøm osv. ser ut for at det har høy kvalitet og jeg vill anbefale dette til alle, da dette er et bad som barna stortrives i med bobling og jetstrøm dyser! Dusjen er for 2 stk. og vi må ikke glemme steam for badstue!

Badet har også høyttalere og det går å koble anlegget over mobil med en meget god lyd! Det er LED i all belysning. Et spa av høy kvalitet i ditt eget hjem! Og det er synd å si det, men hotellstandarden blekner og blir en nedtur når du skal ute å reise etter å ha prøvd dette badet, så til dere alle, dette var en nyttelse for vår familie.

Vi anbefaler dette på det sterkeste til alle!

BILDE

Mvh,
Kåre J Devik m/fam
Skorstadvegen 517
7819 Fosslandsosen

Infrarød badstue IR1001 

Hei,

Vi kjøpte infrarød badstue IR1001 for noen måneder siden. Det var en lang prossess å lande på hva som vi ønsket oss og samtidig hadde plass til hjemme og etter å ha vært i kontakt med flere firma, så valgte vi Ditt Nye bad.

Det var en veldig god opplevelse å kjøpe badstue fra dem..vi fikk veldig god hjelp i forkant, både mtp hva som kunne passe inn hos oss og hva som var mest effektivt. Til og med så fikk vi svar fra dem i helgene, noe som er veldig bra når du ønsker å finne ut av ting fortest mulig:) Det var også mulig å avtale leveringsdag, noe som var også viktig for oss, da vi sjeldent er hjemme på dagtid.

Enkel montering, mannen min klarte å gjøre det selv og overrasket meg med ferdig montert badstue da jeg kom hjem fra jobben. Vanlig strøm, trenger ikke vannutløp og audioannlegg har til og med MP3 player.

Selv om det står at badstue er egnet til 1 person, så er vi ofte begge to inne og det er nok plass til oss begge. Vi bruker den ofte og slapper godt av. DEt å være sammen i badstue har blitt en god vane for meg og mannen min, og vi føler at tida vi tilbringer sammen inni har styrket vår forhold.

Bilde

Med vennlig hilsen,

Petra Strus
Kongsbakken 21
3612 Kongsberg

WellGems Steamdusj med massasje U696

Hei,

Etter den gamle Steam dusjen fra Mandera har gitt seg etter 11 år med god nytte, har vi bestemt oss å kjøpe nytt hos Mandera.

Vi kjøpte denne fine Steamdusj U696 med ekstra god plass til to. Computerpanelet var litt skadet da vi kontrollerte leveransen men jeg sendt en epost til Mandera og fikk reservedelen innen veldig kort tid. Etter start problemer med å sette opp kabinettet hjalp også Mandera god til med gode råd og veiledning. Nå er dusjen på plass og ser ikke bare fint og stilig ut, det er en drøm og har et dusjkabinett som tilby så god plass. Computerpanelen er lett å betjene og med Bluetooth kan du høre på det du ønsker.
Begge tommel opp for en veldig god service fra Mandera!

Bilde

Med vennlig hilsen,
Holger Klimpat
Gamle Espedalsvei 14
2657 Svatsum

WellGems Steamdusj med massasjebad U688

Eg bestilte mitt steambad med massasjebad av typen Wellgems U688 hos dittnyebad.no

Hadde i utgangspunktet bestilt liknande bad frå min lokale røyrleggar som hadde røyr installasjonen på huset mitt ifb. med total renovering Men då det nærma seg og han skulle bestilla dette badet, hadde ikkje leverandøren (Vikingbad) dette i sortemanget sitt lenger.
Han visste ikkje då kva han skulle gjera.
Etter nokre søk på internett fann dama mi dette badet hos dittnyebad.no.
Vi synest det såg flott ut og til ein heilt anna pris en det vi var forespeilt hos røyrleggaren lokalt.:-)
Eg er jo som alle andre skeptisk på å bestilla noko på nettet og iallfall slike ting som dette.
Det ville jo bli eit fæla styr om det ikkje svara til forventningane.
Tok for sikkherheitskuld ein telefon til manderashopping (Dittnyebad).
Der traff eg på ein hyggjeleg mann som forklarte godt og viste til gode referansar.
Då følte eg meg rimeleg trygg og bestilte vara etterpå.
I mellom tida tok eg kontakt med ein av referanse personane som hadde kjøpt samme produktet.
Han var svært imøtekommande, og har i lag med manderashopping (Dittnyebad) våre heilt fantastisk å snakka med når eg lure litt med montering og bruk i startfasen.
Det er ein ting som eg synest er viktig å nemna når ein skal montera eit bad av denne størrelsen.
Eg hadde i utgangspunktet lagt golvbelegg på mitt nye bad. Då vi hadde montert ferdig steam/massasje badet og skulle dytta det på plass vart det hol i golvbeleget. Badet er i seg sjølv veldig tungt og då kan du tenkja deg når det er vatn oppi. Etter mykje tenking fram og tilbake enda det med at vi demonterte badet og fekk lagt fliser. Og det meiner eg absolutt ein bør ha om du skal ha eit bad som dette. Då er det ingen problem om du må ha badet fram litt igjen.

Men som Dykk sikkert forstår er vi kjempeglad for å ha fått eit sånt fint bad i huset. Dette blir no den nye spa og velvære avdelinga.:-)
Herligt når ein har våre ute og gått ein lang tur, eller rett og slett berre vil kobla av.
Om du vurderar eit bad som dette er det berre å ta kontakt. Eg er ikkje redd for å anbefale dette produktet.

BILDE1 - BILDE2


Mvh,
Magne Omvik
Lundsneset 16
5464 Dimmelsvik

Infrarød badstue IR1004

Hei,

Vi er godt fornøyd med badstua IR1004 fra DittNyebad.no

Veldig behagelig varme, som gjør godt etter jobb eller en treningstur.
Det er god kombinasjon av kvalitet og rimelig pris. Nå kan vi kose oss i vårt private SPA

Mvh
Daiva Malisauskiene
Hillandsvegen 37
Alversund 5911

Infrarød badstue IX1003

Vi bestilte en infrarød badstue IX1003 fra dittnyebad.no på nett. Fikk hente den etter en dag på lageret i Skien. De som jobbet på vareutlevering var veldig hjelpsomme. Da vi kom hjem og åpnet den gikk montering utrolig lett, det tok underkant av en time. Nå står den på et treningsrommet. Den er veldig lekker og vi har prøvd den 2 ganger, og er kjempe fornøyd med den. Kan sterkt anbefale å kjøpe fra dittnyebad.no!

Mvh,
Johnny Nguyen
Svalevegen 7
3940 Porsgrunn

KOY Steamdusj med IR-sauna K075

Har hatt dusjen m.m. i bruk en uke.

Ingen ting var skadd under leveringen, tross 160 kg med utstyr i fire pakker. Innpakkingen var sikkert forseggjort.
Svært kort leveringstid, ordren bestilt 20. sep og ankom 25. sep, oppringt og avtalt tid for levering av Bring, bra!

Veldig mange støtteben som fordeler vekten utover gulvet. Justerte selvfølgelig før vegger ble montert.
Brukte en kraftig lommelykt og speil til å se når føttene touchet gulvet riktig. Brukte god tid på å gjøre det riktig. Lønner seg.

En kjempefin fordel er at bak, mot vegg, går ikke gulvet helt ned mot gulv, slik at jeg fikk hendene under og montere avløpet ned i sluk.

Jeg brukte ikke gummilistene som fulgte med, la på silikon i stedet.
Tetningslistene til glassveggene mot hjørnelistene, var helt topp, lett å montere og lett å ta løs.

IR-varmerne i hjørne henger oppe på hver sine 4 plastknagger.

Ledningstilkoblingene til vifte, radio og lys, var merket godt og passet slik som forventet.

Vannkranen og termostyringen virker optimalt, fin justering og bærer ikke preg av noe billig rask.

Anlegget er beregnet på 16 amp med jordfeilbryter. Godkjent elektriker har lagt opp ny kurs.

Display funker godt. Blåtann har vi koblet opp mot våre Samsungmobiler, ikke noe problem.
AUX er tilkoblet en liten DAB radio og gir meget god lyd.
MP-3 er tilkoblet en minnepenn formatert i FAT32 (har kun prøvd det hittil) og lett å bruke.

I alt, er dette noe vi ikke angrer et sekund på.

Virker dette i mange år, gjenstår å se, så er dette et godt kjøp, vil anbefale.

Mvh,
Mindor Johansen
Gamlevegen 2
6443 Tornes

Tradisjonell badstue SX1003

Hei!

Her kommer innspill fra oss for badstue SX1003.

Vi har stor glede av kombinasjonen fysisk aktivitet og badstue. Da vi flyttet hit i vår ønsket vi å prioritere badstue først. Gleden var stor da vi fikk levert denne fra dere. Montøren fikset det raskt og svisj, så kunne vi nyte dette flotte rommet. Store glassflater er positivt så en får romfølelsen i tillegg. Nå gleder vi oss til vinter og den kalde tida. Denne badstuen er helt perfekt!

Britt Løkkheim
Knut Leo Abrahamsen
Markveien 51 a
9510 Alta

Infrarød badstue IX1001

Hei!

Her er en liten review/referansetekst på Infrarød badstue IX1001 (Bilde vedlagt):

Da har vi fått montert og testet ut vår nye Infrarøde badstue. Den var egentlig svært enkel å sette sammen for meg og min mann.
Bestemte oss for «luksusutgaven» da vi ville ha det beste fra begge verdener når det gjaldt varmeelementene. Det har vi ikke angret på!
Jeg sliter med fibromyalgi og allerede etter 4 ganger merker jeg at det hjelper godt. Til og med min mann har hatt nytte av den etter en kink i ryggen. Ryggsmertene lettet etter kort tid.

Kan virkelig anbefales for alle og enhver, men spesielt for de som har diverse vondter i ledd og muskulatur.

BILDE

Med vennlig hilsen,
Dawn Erdal
SKibberheia 4
4870 FEVIK

KOY Steamdusj med IR-sauna K063

Hei!
Kjøpte KOY K063 steamdusj med IR-sauna. Veldig fornøyd med produktet!
Fikk god hjelp når vi tok kontakt.

Med vennlig hilsen,
Ann-Kristin Ettestad
Myrvegen 29
2052 Jessheim

Infrarød badstue IX1001

Hei,
Veldig fornøyd med badstue Mandera IX1001, lett å montere, lett å bruke. Fantastisk rask levering og god kundebehandling. God kvalitet for lite penger. Varmer fort og masse kos for hele familie og venner.

Mvh
William Mayron
Tretsvevegen 125
2372 Brøttum

WellGems Steamdusj med massasjebad U6810

Hei tenkte legge inn kundereferanse:

Godt fornøyd kunde, ser nydelig ut på badet etter ferdig montert.
Eneste minus for meg er at avløpsrør er litt kort, så måtte forlenge det.
Men ellers storfornøyd med min U6810 steamdusj med boblebad.

Mvh,
Odd-Kjetil Nybø
Svingen 1
6480 Aukra

WellGems Steamdusj med massasje U682

Bestilte U682. Leveringstid var rask og første inntrykk når pakken ankom var meget bra, det var veldig godt innpakket.
Montering gikk enkelt ved hjelp av den gode monteringsanvisningen.
Har brukt dusjen og prøvd alle funksjoner i nåken daga no å er kjempe fornøyd, det er tydelig god kvalitet!

BILDE

Mvh
Tommy Larsen
Arhaugvegen 27
5420 Rubbestadneset

Infrarød badstue IB1001

Da har vi hatt infrarød badstue type IB1001. 90x105x190 cm i 2-3 uker, og jeg bruker den hver dag. Jeg har fibromyalgi og denne gjorde underverker med min kropp. Løser opp ledd, muskler etc og får en slik god varme i kroppen. Sliter også med indre frost, og da er også denne fantastisk. Blir varm på noen få minutter. Var enkel å sette sammen, og min mann er så fornøyd det er kommet badstue i huset. Denne er lettere å puste i enn vanlig badstue synes jeg. Anbefales på det varmeste. 10 års garanti i tillegg. Beste investering jeg har gjort på det jeg kan huske.

Hilsen fornøyd,
Brit Ånestad
Sandve 28
4363 Brusand.

Infrarød badstue IX1004

Hei,
Da er badstuen IX1004 monter og klar. Vi kan nå bruke boden som et mini Spa. Vi har fortsatt plass i boden men kan bruke sauna også! Dette er perfekt etter en lang dag på jobb eller etter trening. Montering har fungert bra og vi er veldig fornøyde.

Leif Persson
Ekebergveien 5E
0192 Oslo

Infrarød badstue IR1004

Hei, da er vår IR1004 badstu montert og prøvd. Badstu blir fort varm og er enkel i bruk.
Godt pakket. Du får mye for pengene!

Mvh
Knut Steinar Sørlie
Krøkebærveien 32
9514 Alta