Erfaringer DittNyeBad.no

Når man skal kjøpe en vare, spesielt via internett, er det kun en ting som gjelder: Referanser! Vi har referanser med full adresse slik at de er til å stole på! Vi kjenner markedet og vet at det er mange useriøse, og mange som selger varer av dårlig kvalitet, også varer langt dyrere en våre. Vi selger kvalitet til lavpris! Rørleggerfirmaet vi bruker for montering, som kjenner mange aktører i markedet, bekrefter gang på gang at vi har meget god kvalitet! Les under om hva våre kunder skriver om oss.

WellGems Steamdusj med massasje U688

Bestilte et steambad med massasjebad av typen Wellgems U688 hos dittnyebad.no.
Var skeptisk til å bestille, etter dårlig erfaring med et steambad som jeg bestilte ifra Sparmax som er milevis unna denne kvaliteten! Det måtte jeg returnere, da det ikke lot seg montere en gang. Jeg vil absolutt anbefale alle som vurderer steambad, til å bestille ifra dittnyebad.no


Jeg har kjennskap til både Hafa, Macro og Vikingbad, men vil si dette overgår disse når det gjelder stabilitet.
Er bare veldig fornøyd med kjapp levering og en imponerende innpakning som kabinettet lå meget godt beskyttet i!
Når det kommer til service, så hadde jeg noen spørsmål under veis ved montering og jeg fikk svar på min henvendelse på en Søndag.
Det er imponerende!

Ble også kontaktet i etterkant av salg, for å forsikre seg om at alt gikk bra med kabinettet.
Føler denne anmeldelsen er kjøpt og betalt, men er bare en veldig fornøyd kunde!
Alle i familien er strålende fornøyd!

BILDE

Hilsen,
Edvard Stordahl
Innstadvika 8
8300 Svolvær

KOY Infrarød badstue 02-K66

Hei,
Nå er min nye 02-K66 IR badstue montert. Veldig fornøyd! Både badstue og massasjestolene fungerer meget bra. Installasjonsmanualen kunne med fordel vært bedre, men fikk rask og god support fra Mandera når jeg trengte hjelp. Er også godt fornøyd med måten den ble levert - både logistikkmessig og hvor godt den var emballert.

BILDE

Mvh
Ole Johan Johanson
Furubotn 17
5101 Eidsvågneset

Infrarød badstue IB1002 

Fantastisk å få vår IR badstu nå før jul. Den var veldig enkel å montere og klar til bruk på en times tid. Kundeservice har vært veldig hyggelig og lette å få tak i. Nå skal det bare nytes av store og små.
Anbefales!

BILDE

Tina Andersen
Olasvingen 26
1684 Vesterøy

Infrarød badstue IR1005 

Hei,

Da er badstuen på plass. Den står i et gammelt fjøs. Har du bruk for bildene så bruk de og anmeldelsen er topp, lett å sette sammen, flott finish og utrolig behagelig. Følelsen etter et badstue bad er som følelsen etter en varm dag på stranden.

BILDE

Hilsen
Regards
Roar Gils
Nordmørsveien 143
6517 Kristiansund

Tradisjonell badstue SA1003 

Hei.

Eg bestilte ei badstue hjå Mandera, og fekk veta att lev tiden var ca fire mnd, det var greit for meg, men etter kort tid fekk eg beskjed att det tok ikkje lenger enn ca 2 mnd, og det var ein positiv overraskelse. Eg fekk badstuen levert på døren hjå meg, badstuen var godt innpakket, så her var det ikkje nåko transport skade.
Eg sette meg godt inn i monteringsanvisningen før eg starta med monteringen, trur kanskje det var det som gjorde det så enkelt å montere den, det var gjort på ei lita stund og alt stemnte, det er moro og montere når alt stemmer så godt som her, ingen problemer. Så nå er det berre å ta den i bruk og kosa seg.

Topp produkt! Berre positivt i fra meg Kjell Ove Hundere.

BILDE

Mvh
Kjell Ove Hundere
Kringla 1
6856 Sogndal

WellGems Steamdusj med massasje U692

Hei!

Her er en tekst + bilde av min installasjon.

Installerte et steamdusjkabinett av type U962 i desember 2017, og er godt fornøyd med dette.
Relativt enkel sammenstilling, selv om installasjonsveiledningen godt kunne vært litt mer detaljert på enkelte punkter.
Fungerer godt, virker å være av god kvalitet og er nå en del av en liten spaavdeling med badstue etc.

Bilde

Henning Holmøy
1185 Oslo

WellGems Steamdusj med massasjebad U688

Hei! Jeg må takke for kjøpet av denne lekre WellGems U688 steamdusjen med mange gode massasjedyser, fotmassasje, kroppsmassasje og steam. Kjempepopulært hos barna med herlig badekar i bunnen. Ingen tekniske problemer og enkel å håndtere til tross for mange funksjoner. Veldig fornøyde hele familien!

Mvh,
Tomas Resseth Halvorsen
3153 Tolvsrød
Tønsberg

KOY Steamdusj med IR-sauna K072

Hei! Kjøpte en Steamdusj K072 med infrarød sauna på dittnyebad.no og er meget fornøyd med byggekvalitet og det estetiske! Sender et bilde:

Bilde

Med vennlig hilsen,

Martin Olav Slatlem
Tretsvevegen 139
2372 BRØTTUM

KOY Steamdusj med IR-sauna K072

Kjøpte steamdusj med IR- sauna, K072 for ca.ett år siden og er kjempefornøyd med levering, utseende, funksjoner, steamdusj og IR-sauna, ganske enkelt et kjempeprodukt. Veldig godt for støle muskler og stive ledd og brukes flere ganger i uka av både med selv og fruen i huset.

Bilde

Mvh
Thomas Øverby Larsen
Ferjmannskroken 30
7327 SVORKMO

KOY Steamdusj med IR-sauna K076

Her kommer bilder av den fine steamdusjen min med IR sauna!

Takker for god informasjon om produktet (funksjonalitet og tekniske detaljer) før jeg kjøpte min Steamdusj med IR-sauna K076 90x90x215 cm.

Jeg fikk svar på alle mine spørsmål som var til god hjelp når jeg selv monterte dusjkabinettet.
Monteringen gikk greit ved å følge den detaljerte bruksanvisningen. Forsendelsen var komplett og alle delene passet godt sammen i henhold til beskrivelsen.
Alle funksjoner virker. Dampfunksjonen er kjempefin og gir etter min oppfatning mer enn nok varme. Det er første gang jeg prøver infrarød sauna som også svarer til forventningene og gir en herlig varme i kroppen.

Vennlig hilsen,
Terje Nødland
Eskemyrkroken 9
4310 Hommersåk

Bilde1

Bilde2

Bilde3

Bilde4

KOY Steamdusj med IR-sauna K022

Hei! Takk for handelen! Denne brukar vi ofte! Veldig glad i badstudelen med steam og infrarød!

Mvh,
Eldbjørg Landsverk
Torgeir Kovajord
Ormshaugvegen 49
3891 Høydalsmo

Potter SH1006 og SK1001 - Steamdusj med massasje

I vår familie har vi nå kjøpt flere bad/dusj løsninger fra dere, og etter 5 års daglig bruk må vi si at vi er svært godt fornøyd med funksjoner, kvalitet og ikke minst nytelsen ved å ha slik luksus i hjemmet.

Vi har ikke en dag angret på at vi valgte «DittNyeBad» som leverandør.

Øyvind Øverby

Schultzgt. 10b

0368 Oslo

Potter SH1004 - Steamdusj med massasje

Vi har nettopp laget ett nytt bad og badstue til våre to tenåringsjenter. Vi hadde tenkt å installere ett vanlig dusjkabinett, men tenkte vi skulle sjekke litt om priser på steamdusj i stedet.

Jeg var innom mange steder på nettet, til dittnyebad.no dukket opp. Jeg ble overrasket over prisene på disse karene, fordi de var ikke mye dyrere enn ett vanlig dusjkabinett.

Jeg snakket med Stein Jarle Eliassen og han forsikret meg om at dette var utstyr med meget god kvalitet. Og det har jeg ikke angret på i etterkant!

Vi er veldig fornøyd med hele opplegget, fra bestilling til leveranse, montering og bruk. Gode monteringsanvisninger med bilder gjorde monteringen av dette til en lek.

Vi kan med stor overbevisning trygt anbefale å kjøpe utstyr igjennom Mandera, her får du mye for pengene!

Mvh

Geir Samstad

7227 GIMSE

Potter SH1006 - Steamdusj med massasje

Eg er ein kunde av Mandera som bur på Vestlandet. Før jul starta eg oppussing av eit gammalt hus , der eg blandt anna skulle ha nytt og større bad. Eg hadde tenkt tanken lenge på å kjøpe meg steamdusj , boblekar eller noke i den stilen. Men som aleine mor med kun 60 % stilling vart det mest med tanken. Ein venn av meg tipsa meg om å søke på nettet og at der var veldig mykje bra tilbud. Eg brukte lang tid på studering og tok kontakt med ein del leverandører men folkens pass opp!!! Mykje useriøse folk som driv med dette. Det var først når eg kom over heimesidene til Mandera med DittNyeBad.no at eg bestemte meg for å kjøpe. Heimesida var veldig bra og all kontakt som eg hadde var seriøs og eg fikk svar på det eg lurte på.

På tirsdag fikk eg montert det ferdig på badet mitt og eg har stor kosa meg i to dager. Det var over all forventning og må skryte veldig av Mandera og produktet som dei har levert til meg. Sjøl no etter at eg har fått produktet har eg kontakt med dei slik at dei får bekrefta at eg som kunde er fornøgd.

Det er ingen ting å lure på folkens - kjøp kar-dusj eller det du måtte ønske her- du får virkelig valuta for pengane.

Mvh,

Elisabeth Grodås

Slettebøveien 10

6763 Hornindal

Potter SH1008 - Steamdusj med massasje

Dette er bare helt "konge"!

Vi er en familie på fire, med to små barn. Vi ønsket et praktisk og et komfortabelt bad, med dusjkabinett og massasjekar. Lykken var total når vi fant dette på dittnyebad.no. Her fikk vi dusjkabinett og massasjekar i ett, pluss mye mer som tropisk regn, tyrkisk bad (damp badstue), ryggmassasje, fotmassasje, radio og lysterapi med på kjøpet. Denne løsningen ga større plass på badet. Det er romslig plass til to voksne i massasjekaret med hver sin nakkepute. Herifra kan mye styres med fjernkontrollen. Vi ble overrasket da det fulgte med en radiosender som vi kobler til vår CD/MP3 spiller for å høre vår favoritt musikk. Monteringen var enkel, da vi fikk med norsk bruksanvisning med fargebilder. Denne kan vi og våre barn anbefale på det sterkeste!

Mvh,

Elin og Henning Haugen

Skogholtet 14

1715 Yven

Infrarød Badstue IB1002

Vi har snakket om å kjøpe en badstue i flere år, men det ble aldri noe mer en snakk og ønske. En dag for noen måneder siden hadde vi vært på basenget og tatt badstue. Da bestemte jeg mer får å se på priser til badstue. Jeg fant sidene til Mandera, og et stort utlavg av badstuer. Prisene var mindre en de vi hadde sett på en messe for noen år siden. Vi så igjennom utvalget og fant en som passet til oss og bestilte den. Jeg fikk raskt svar på hvor lang tid det tok og svar på alle spørsmålene.

Når den ble levert på døren, var det bare å begynne å montere, for bruksanvisningen var lett å lese. Når alt var på plass var det bare å sette inn støpsle og nyte varmen.

Jeg anbefaler å handle hos Mandera.

MVH

Kristian Molde

Leirådalsvegen 57

7650 Verdal

Infrarød Badstue IR1002

Jeg har med ujevne mellomrom vært innom tanken på å investere i en IR badstue. Årsaken har for en stor del vært betente muskler og leddplager og jeg hadde en vag ide om at en IR badstue kunne være noe som kunne hjelpe litt på plagene. Rett før jul begynte jeg å sondere markedet litt mer seriøst. Jeg vurderte flere leverandører, men valget falt på DittNyeBad. Her var det gode produktopplysninger og et enkelt og intuitivt bestillingssystem.

Jeg fikk umiddelbar respons på bestillingen og varene var underveis umiddelbart etter at første delbetaling var unnagjort. Meget bra!

Varene ble levert på døra og i løpet av en time var badstua på plass og i drift.

Nå er det nærmest kølappordning i familien for å få time til å bruke den. Dette var supre greier.

Takk for utmerket service og et strålende produkt!

Bilde1Bilde2Bilde3Bilde4Bilde5Bilde6Bilde7Bilde8Bilde9Bilde10,Bilde11Bilde12

Roald Boge

Rognpilvegen 64

6652 Surna

Potter SH1006 - Steamdusj med massasje

Når vi bygde nytt hus for 5 år siden ønsket vi å koste på badet litt ekstra. Det resulterte i et steam-/massasje-/dusjkabinett til over 30.000. Dette har aldri fungert ordentlig og har irritert oss siden det kom i hus. Nå var tålmodigheten slutt og vi kastet det ut. Men vi måtte jo ha et nytt og med all den irritasjonen vi har hatt med det forrige, falt valget på DRS 1005. Dusjkabinett uten strømtilkobling fra Mandera.

Den første positive overraskelsen kom allerede før bestilling. En telefon til Stein Jarle Eliassen med diverse spørsmål ble raskt besvart og han sendte faktisk nødvendige tegninger over på mail slik at vi ble trygge på beslutningen vi skulle ta. Neste positive overraskelse kom ved bestilling; Meget rask levering! Dusjen er nå hentet og montert og vi kan allerede etter en gangs bruk slå fast at kvaliteten langt overgår det vi hadde fra før, selv om den gamle dusjen var over 5 ganger så dyrt som den vi kjøpte av Mandera.

Vi har nå et stort og romslig dusjkabinett med god plass til to og som har et stilfullt og moderne design. Monteringen var så enkel at to stk. "ufaglærte" fint monterte det på en kveld. God monteringsveiledning med tydelige tegninger gjorde arbeidet enkelt. Vi kan trygt anbefale denne dusjen fra Mandera. Her får du god kvalitet for en rimelig penge.

Hilsen,

Jostein Magnussen

Fetveien 1183

1903 Gan

Potter MK1012 - Massasjebad

Vi hadde lenge ønsket å oppgradere baderommet vårt med et massasjebadekar.

Etter å ha undersøkt litt i markedet og kontaktet diverse forhandlere fant vi snart ut at det var Mandera som hadde den typen massasjekar vi aller mest ønsket oss. Potter MK1012 var midt i blinken for oss; badekaret er godt og romslig og det er ikke noe problem å strekke bena helt ut og senke seg helt ned idet deilig avslappende skummende vannet. Det innfelte blå glasset i fronten gir karet et elegant utseende og gjør at det ikke virker ruvende på baderommet til tross for at det er god plass oppi. For ungene er dette rene badebassenget, de boltrer seg gjerne i det nye karet i timevis!

Vi har meget gode erfaringer med Mandera både før og etter kjøpet og kan varmt anbefale dem som en seriøs forhandler.

Georg Lothe

Plankedalsveien 52

1389 Heggedal

Potter MK1003 - Massasjekar

Dette er et flott badekar, med mange muligheter mht massasje. Vi hadde bestemt oss for å kjøpe et massasjebad lang tid før vi bygde badet, men da det var ferdig fant vi ut at vi skulle ha satt av mer plass til karet. Det ble time etter time med søk for å finne et fint kar med mange muligheter til en rimelig pris. Det var en lettelse da vi fant dette på dittnyebad.no, det er behagelig og rommelig til tross at det vi trengte minimalt med plass for å det inn. Ungene storkoser seg i dette badekaret.

Lisa og Morten Langmyrbråten

Hannemyr

4990 Søndeled

Potter MK1002 - Massasjekar

Hei!

Nå er endelig badet ferdig og Massasjekaret - Model MK1002 er prøvd ut. Et fantastisk kar som vi benytter så ofte vi kan nå. Vi var veldig spente på karet som vi tok sjansen på å bestille på nett uten å ha sett det, men det tilfredsstilte alle forventninger og mer til. Det er virkelig verdt prisen. Massasjekaret kan virkelig anbefales.

Bilde: Massasjebad MK1002

Wenche Granlund

Saraby

2116 Sander

Potter MK1011 - Massasjekar

Etter å ha kjøpt oss nytt hus med bare et lite vanlig badekarr i, bestemte vi oss for at vi ville ha et stort massasjekar. Vi lette i butikker og på nettet for å finne noe, og til slutt fant vi et på dittnyebad.no. Vi kjøpte så et massasjekar model MK 1001.

Etter å ha hatt karret i snart et år er vi kjempe fornøyd. Min eldste datter bader ofte, og hun elsker at karret er stort og at hun han bobble i det. Vi voksne syns det er godt å kunne legge seg i badekarret, der det er et sete til oss hver, og slappe av eter lange dager. En annen ting som er veldig positivt med dette karret er at man kan ha massasjen på i bare et av setene. Dette kom veldig godt med da jeg var gravid og ikke kunne ha denne massajen. Da kunne min mann alikevell kose seg med en hærlig massasje.

Alt i alt så er vi veldig fornøyd!

Lene Hansen

Vika

9303 Silsand

Potter SH1009 - Steamdusj med massasje

Hei Mandera,

Ville bare gi litt tilbakemelding på det nye steambadet. Vi brukte mye tid på å finne akkurat det steambadet vi ønsket. Vi skulle også ha med bobler og massasjedyser samt ettervarme i vannsirkulasjonen. Som ikke det var nok så skulle det bygge under 2200mm i høyde og en person på 195cm skulle kunne dusje oppreist.

Vi så og prøvde mange, men etter en del samtaler og målskisser fant vi ut at steambadet fra Mandera var det eneste som kunne oppfylle det. Det gjorde heller ingen ting at det var prisgunstig. Når kabinettet kom var det overraskende stort! En liten demontering av trappen var det eneste som skulle til siden og alle deler går inn gjennom vanlige dører.

Når kabinettet stod der var vi veldig glad for at det var så stort. To personer sitter fint inne i det og vi har bare et problem. En time går veldig fort når en skal ta et massasjebad. Dusj, steam, bobler og massasjedysene fungerer helt perfekt, spesielt takdusjen er utrolig bra.

Oppsummert med en setning: Det er verdt pengene!

Med vennlig hilsen Timea og Tor

Potter MK1005 - Massasjebad

Hei,

Nå har vi brukt Massasjekaret siden i September 2009 og er veldig godt fornøyd. Mitt bad er veldig lite (2x2m) og et vanlig hjørnebadekar eller dusj ville ikke ha fått plass. Etter å ha søkte på nettet en stund for å finne noen som passet fant jeg dittnyebad.no sitt utvalg. Utrolig mange modeller å velge i og veldig rask respons på mail o.l. Vi kunne demontere sideplater m.m. slik at vi fikk det på plass uten for mye arbeid. Massasjekaret er vi som sagt meget godt fornøyd med og det samme med dittnyebad.no. Takk for velværen det gir oss.

Sender et bilde.

Hilsen Ørjan Moe

Ørjan Moe,

Vestheimvn 7

3919 Porsgrunn

Potter MK1004 - Massasjekar

Hei der!

Ble bedt om å skrive noen linjer knyttet til mitt kjøp av massasjekar på dittnyebad.no, og det gjør jeg mer enn gjerne!

Jeg flyttet i nytt rekkehus i oktober, og hadde da satt av plass til et massasjekar på badet. Mitt bad er slik utformet at et vanlig hjørnebadekar ikke ville ha fått plass, og jeg søkte derfor rundt en stund for å finne noen som passet. Det jeg fikk erfare var at de fleste produsenter laget massasjekar i den utformelsen jeg var avhengig av, men at disse gjennomgående ble dyrere enn "vanlige" kar, og skjeldent på tilbud. Jeg kom da over internettsiden til dittnyebad.no. Der fikk jeg raskt svar på de spørsmålene jeg hadde knyttet til funksjonalitetene og utformelsen av karet, og bestilling ble foretatt.

Jeg fikk flere oppdateringer av selger på hvordan det gikk med leveransen, og karet ble levert på stipulert tid. Karet virker helt utmerket og svarer definitivt til forventningene. Med andre ord en god og trivelig handel - Dette anbefales!

Trond Valvik

Fossane 58

5132 Nyborg

Potter Massasjekar MK1011

Hei jeg kjøpte et MK1011 hos Mandera, og etter og ha sjekket hos mange leverandører, så valgte jeg Potter karet til Mandera. Jeg er kjempefornøyd med karet og den gode servicen.

Bilde: MK1011

Mvh,

F.M.Gunnuldsen

Potter SH1002 - Steamdusj med massasje

Far i huset er mest fornøyd med tropperegnet, og mor er primerbruker av hånddusjen. Det ”tyrkiske bad” med steam var en overraskende positiv opplevelse. Vi anbefaler innstilling på 45 grader og en 10 minutters oppvarming periode.

Hilsen,

Per R Holm

Blåmeisveien 12

1529 MOSS

(Tove 61 og Per 58)

Mandera IB1002 - IR Sauna

Vi har montert vår sauna og er meget godt fornøyd. Den var veldig enkel å montere og den var lett å bære. Vi monterte den på soverommet og synes det fungerer bra, planen er å flytte den ned på badet når det er ferdig oppusset. Den enkle monteringen gjør at det ikke byr på utfordring å demontere og montere den flere ganger. Vi anbefaler denne saunaen på de sterkeste.

Mvh,

Geir Ove Brevik

Nesset

7690 Mosvik

Potter Massasjekar MK1002

Helt tilfeldig fikk vi tips om nettsiden til Ditt nye bad, vi studerte bildene og tekstene og hoppa i det. Vi kjøpte massasjekar MK1002 fra ditt nye bad da vi restaurerte huset vårt. Det har vi ikke angret på ett sekund.

Dette er første gang vi har bestilt denne type vare over nett, selv det gikk helt greit. Det er luksus og velvære å senke seg ned i karet etter lange og stressende arbeidsdager. Vi bor bare to voksne i huset, men gjett om karet blir flittig brukt av andre familiemedlemmer, stikker innom å tar seg ett bad. Alle som er innom beundrer karet, synes det ser veldig eksklusivt ut, og tror at det er kjempe dyrt. Vi vet jo at denne luksusen ikke kostet all verden, dette er velvære alle kan unne seg, fordi prisen er helt overkommelig.

Svein-Åge Larsen

Oladalen

9060 Lyngseidet

Potter SH1006 - Steamdusj med massasje

Vi er en familie på fem, i alderen 8-35. Alle sammen har vi nå fått prøve det nye badet vårt en stund. Og det er bare en ting å si: Uansett alder, alle er kjempefornøyde!!

Med å kjøpe steamdusj gjennom Mandera har vi fått et flott bad, med høy kvalitet, men til en fornuftig pris. "Dette er det råeste badet jeg har sett" - gutt 9 år. Og vi er helt enige!

 Med hilsen

Nils T. Fodnes

2900 Fagernes

Potter SH1006 - Steamdusj med massasje

Jeg vil anbefale alle som tenker på å anskaffe seg en steamdusj / boblekar om å gjøre det prompte. Jeg skulle pusse opp ett bad som var fullt av mugg og andre uhumskheter, da jeg kom på tanken om at en steamdusj med boblekar kanskje kunne være tingen.

Jeg søkte på nettet og traff på dittnyebad.no. Jeg er alltid litt skeptisk når det gjelder å bestille slike dyre ting på nettet, men her blei jeg ikke skuffet.

Personlig så liker jeg troperegnet best, mens kona liker hånddusj og boblene best.

Både bestillingsprosedyren og montering gikk som en lek og nå koser hele familien seg med bobler hver helg. Det er bare en ting å si...... LØØØØØØP Å KJØP!!!

Masse hilsener,

Bjørn Johnny, Ruth janne, Emma V. og Oskar

Sentrum

6250 Stordal

Potter Massasjekar MK1002

Hei,

Nå har vi brukt badet siden i november 2007 og er veldig godt fornøyd med det. Vi er også godt fornøyd med samarbeidet med Mandera. De leverer det de lover til rett tid.

Bilde1

Mvh,

Randi Saasen

Potter Massasjekar MK1011

Her ser dere vårt massagekar som vi er strålende fornøyd med, hva er vel bedre etter ei hard treningsøkt enn å legge seg ned i massagekaret og få løst opp såre muskler, eller en kald vinterdag. Så dette er et kar vi kan anbefale på det sterkeste.

Bilde1Bilde2

Hilsen,

Tone Steffensen

Venneslaveien 22

4619 Mosby

KOY Steamdusj med IR-sauna K072

Hei!

Vi lette lenge etter et dusjkabinett som tilsvarte våre forventninger og bruk og det var ikke mange på markedet. Da vi først fant frem til DittNyeBad.no, ble vi utrolig overrasket over hvor mange produkter som passet oss og som skilte seg ut fra alle andre leverandører. Vi endte opp med å bestille et stort dobbel dusjkabinett/steambad/infrarød badstu KOY-K072 og er meget fornøyd med resultatet! Prisen er overlegen og utseende/kvalitet på produktet er bra. Vi har fått utrolig mye skryt for dette og endte opp med å bli kåret til årets drømmebad i 2014 i interiørmagasinet BoligDrøm! Virkelig unike produkter, takk for det!

Med hilsen,
Benedicte Sønsteby Andreassen
Vålegaten 15
3112 Tønsberg

KOY Steamdusj med IR-sauna K072

Hei.

Kjøpte K072 for en uke siden. Monterte denne alene på 5-6 timer. Kan nok gjøres kjappere, men tok meg god tid på å få bunnen i vater og da gikk monteringen overraskende enkelt og bra, meget bra passform. Har brukt denne 8 ganger på siste 7 dager, bruker denne i håp om at denne kan hjelpe på revmatisme. Merker allerede meget myk hud, og hele familien har vært innom og brukt denne. Kona liker ikke varm luft og puste i så her er IR foretrukket. Mens resten av familien bruker alle funksjoner. Kan med vår korte men hyppige bruk anbefale produktet. Firma var tilgjengelig med rask service og utlevering av produktet.

Mvh Eskil johansen
Øvre Nærlausveg
Gjerdrum

ManderaSpa SP1009 - Motstrømsbasseng


Jeg er nå den glade eier av SP1009 motstrømsbasseng med massasjebad levert av Mandera. Dette er luksus til en fornuftig pris! I utgangspunktet var jeg skeptisk til å investere så mye penger i et basseng uten først å ha sett det med egne øyne, men mine bekymringer viste seg å være grunnløse. 

Kvaliteten på bassenget er upåklagelig, faktisk var det bedre enn jeg hadde forestilt meg. Servicen jeg fikk fra Mandera var også veldig god. Jeg hadde mange spørsmål før jeg kjøpte bassenget, men fikk alltid rask og god tilbakemelding. 

Har du tenkt å kjøpe et motstrømsbasseng kan jeg trygt anbefale Mandera. 

Bilde: Klikk her: SP1009 

Mvh, 
Tor Egil Amundsen 
Blåbærvegen 17 
5533 Haugesund

Mandera SPA SP1006 

Vi lovet å sende noen bilder og skrive litt om Mandera som leverandør og SP1006 som spabad viss vi var fornøyde med service og kvalitet på massasjebadet. Historien begynte da et vennepar var på besøk og sa at de hadde sjekket grundig rundt og funnet en leverandør av et meget bra og prisgunstig spabad. 

Vi gikk inn på nettet og kikket på de forskjellige modellene og likte det vi så. Jeg ringte til Mandera og kom fort i godt tale med en hyggelig herremann som ikke var vanskelig på noen måte, men heller imøtekommende og tilretteleggende. Vi følte at dette var riktig, og at dette her måtte vi bare prøve. Vi fikk vite at han hadde et massasjebad på vei inn med "full pakke". Det vil si alle de valgene som man kan gjøre i skjermbildet ved spabadet som kommer i tillegg. Vi har ikke angret et sekund på at vi valgte både stereo og LED-lys. Rustfrie ståldyser er både praktisk, og gjør at badet ser mye penere ut. 72 stk luft og vanndyser gjør Sp1006 til en positiv og herlig spaopplevelse. 

Vi kjenner folk som har betalt mye mer enn det vi har gjort for andre merker spabad, og som er litt misunnelige på oss når de ser kvaliteten og designen på vårt bad.. Det tok bare noen få dager før badet stod på tunet hjemme. Vi har brukt massasjebadet mye mer enn vi hadde trodd og er strålende fornøyde hittil. Vi er meget stolte av vårt SP1006, og kan anbefale Mandera på det sterkeste. Se bilder her: bilde1bilde2bilde3 

Mvh 
Jan Erik Kristiansen & Belinda R.Kristiansen 
Bakkelida 3 
6100 Volda

Mandera SP1006 - Utendørs massasjebad 

Hei mandera og norges folk.Har hatt spa-massasjekar i over et år nå. Bare helt supert og ikke noen problemer med det. Det er ikke mye arbeid med det og det var ev billig investering. Er man sliten,støl og litt dævin i ryggen,så er det bare å sette seg i spa og man er så god som ny. Kan anbefale på det sterkeste at du ikke kommer til å angre om du kjøper et spa-kar fra mandera. Kjempefornøyd kunde. 

Med Hilsen, 
Kjell Erik Åslie 
2270 FLISA 

Mandera SPA SP1011 med TV/DVD 

Hei. 
Vi fikk for en liten stund siden gleden av å få hjem vårt bestilte utespa med tv, dvd og stereoanlegg. Spa’et er meget smakfullt bygget med meget god kvalitet, masse komfort og en mengde godt uttenkte løsninger sammenlignet med konkurrentenes. vil blant annet påpeke de unike detaljene rundt tv’n. 
Karet har to sterke motorer, en på luft og en til vann som sørger for skikkelig god massasje, og tv og stereoanlegg sørger for knallfin avslapning dersom man ønsker det. 
Karet er også meget pent dekorert med Ledlys som lager en unik stemning på kalde mørke høst/vinterkvelder. 
Videre har det en meget smart patent for covertrekket, bestående av en solid bøyle for meget enkelt å løfte vekk coveret ved bruk og sette det på igjen etter bruk, Såkalt coverlift. 
Når det kommer til strømforbruk ser jeg så langt at det drar ca 65 kw. Pr Døgn når vannet holder 40 grader. Under målingene har utetemparaturen lugget på mellom 10 og 20 minusgrader, så dette anser jeg som meget bra. 
Jeg er så langt meget fornøyd med spa’et og jeg vil anbefale alle som er på jakt etter et og kikke på denne modellen. 

Takk Mandera for et meget hyggelig og godt kjøp. 

Mvh, 
Lars Håvard Aasberg 
Lunden 
1940 Bjørkelangen 

Mandera SP1001 - Utendørs SPA 

Dette gir en skikkelig følelse av luksus, til en fornuftig pris. Vi er fornøyd med alt, fra første samtalen til oppfølging etterpå, når det gjelder sprøsmål som dukker opp ang. kloring/rensing, bruk av displayet osv. 
Sender et par bilder av vårt massasjekar som vi har bydd inn: 
Bilde

Mvh, 
Greta Nes 
Ollev. 19, 3075 Berger 

Mandera SP1006 - Utendørs SPA 

Etter en byggeperiode, med stadig økende komfort nådde vi klimaks den dagen vi senket vårt nye boblebad ned i terrassen på Jansbu. Etter studie av programmeringsmuligheter, fikk vi varme i basenget, og fant at allt fungerte som det skulle. Etter gode turer i terrenget, slapper vi alle av med varmt masserende vann på ømme muskelknuter. SPA'et setter også venner og besøkende familie i ekstra godt hummør, og sikrer vellykkede helger på Jansbu. 

Badet fremstår med utsøkt design og overflate finish. Det elektriske anlegget og rørarbeidet er proffesjonellt, og alt er klamret og festet omhyddelig inni badet. Arbeidet virker virkelig grundig og gjennomtenkt. SP1006 er jo utstyrt med kraftige pumper og en mengde dyser. 
Masasje effekten er virkelig førsteklasses, og dysene er plassert forskjellig i setene slik at ved å "bytte" sitteplass fra tid til annen får man behandlet hele kroppen. 

Badet er videre svært godt isolert, og så langt jeg har kunnet fastslå er energibruken svært moderat når det står med lokket på og vedlikeholder temperaturen. Vi har gode erfaringer med bestilling, informasjon under veis, og et positivt leverandør kunde forhold. Vi vil med dette takke Mandera for en vellykket investering, og kan anbefale alle som tenker på anskaffelse av et SPA å vurdere Mandera som sin leverandør! 

Sender et bilde av vårt massasjekar senket ned i terrase: 
Bilde 

Mvh, 
Jan Erik Skaali 
Goderstad Vestre 
4900 Tvedestrand 

Mandera SPA SP1006 

Vi ble sommeren 2007 de lykkelige eiere av et ute spa fra DittNyeBad.no og har nå brukt vårt nye boblende spa i ca 1 mnd. Vårt førsteinntrykk på vår nyerversele er meget godt, både farge og design falt raskt i smak. Den perlemorhvite fargen gir et meget glitrende og fristende inntrykk. Vi gledet oss veldig til det første badet allerede før vi hadde fått installert vår spa. 
Installasjonen gikk greit og etter 1 dag var det klart for det første badet. Vi hadde gjort klart det meste av det elektriske og røropplegg på forhånd, og etter de forhåndsopplysninger vi satt inne med ble det hele en grei affære å få ting gjort og på plass. 
Vi var på omvisning hos Mandera i Sarpsborg før vi tok vår beslutning om å bestille, og det tok ikke lang tid før vi var overbevist! Vårt inntrykk av firmaet har vært svært positivt fra vårt første møte. God informasjon og service, lett tilgjengelighet og en svært fornuftig pris. Allerede 5 uker etter bestilling var badet på plass i Gjerdrum, dette har vi ikke angret et sekund på. 
Med 62 dyser av vann og luft massasje har dette blitt brukt hver eneste dag, og gir en deillig følelse av luksus i hverdagen for store og små. Dette spesiellt når sommmeren ikke har vært på topp i dette landet her høyt i nord og vi senker oss ned i 38 grader varme og later som vi er under sydlige breddegrader. 
Vi kan trygt gi våre beste anbefalinger med den fartstiden vi har med vårt spa i dag... vel dette får være siste ord... vi skal nå ut i det sprudlende badet vårt...hasta la vista. 

Se vedlegg for bilder: 
Bilde1 
Bilde2 
Bilde3 

Mvh, 
Anita Bjørnstad og Jonny Svensson 
Askenga 
2022 Gjerdrum 

Mandera SPA SP1006 

Hei! Vi har nå vært de fornøyde eiere av Mandera SP-1006 utespa i noen uker. Det hele begynte med at vi, etter å ha tenkt oss om en god stund, bestemte oss for å kjøpe utendørs spa. Vi sjekket litt rundt og vurderte særlig funksjoner og pris, og - i den grad vi følte oss i stand til det - kvalitet. Til slutt kom vi frem til at Mandera virket som et godt valg og vi reiste til Sarpsborg for å se på badet. Vi bestilte, hentet badet i Oslo, og heiste det inn på terrassen med kranbil (vi valgte å senke badet delvis ned i terrassen). Etter at vann var fylt i, elektrikeren hadde vært på besøk og en startdose kjemikalier var absorbert, var det tid for testbad. Dette var en suksess, og vi fikk den første bekreftelsen på at dette var en vellykket investering. Plassene var fine å sitte/ligge i og dysene var kraftige og ga god massasje. Etter dette har det blitt mange flere badeseanser, og både liten og stor trives i varmt vann under åpen himmel. Vi var litt spent på om det skulle bli mye brukt, men det blir det. Ellers anbefaler vi ståldyser og LED-lys rundt kanten, da dette gir en veldig fin effekt. Når det gjelder Mandera som leverandør, er vi også svært godt fornøyd. Vi har fått raskt svar på de spørsmålene vi har hatt, både før vi kjøpte badet og etterpå. Vi kan vel ikke påstå å ha mye rede på spabad, men vi er veldig godt fornøyd og litt mer livsnytere enn på samme tid i fjor! 

Se vedlegg for bilder: 
Bilde1 
Bilde2 
Bilde3 

Karin Finneide m/fam 
Siggerudhagan 58 
2080 Eidsvoll 

Mandera SPA SP1006 

Juni 08 flyttet vi inn i nytt hus. Huset har stor takterrasse og lenge før vi flyttet inn bestemte vi oss for å utstyre terrassen med boblebad. Etter å ha vurdert modeller fra de fleste norske leverandører fant vi ut at SP1006 fra Mandera ga mye valuta for pengene, kraftige pumper og mange dyser. I utgangspunktet var vi litt skeptiske til å handle for over 50.000 fra en internett butikk, men etter visning i Sarpsborg og rask tilbakemelding på alle vår henvendelser følte vi at dette var en seriøs leverandør. 

Bruksanvisning og fyldig monteringsinformasjon gjorde det enkelt å forberede nødvendig tilkobling av elektrisitet. Karet ble levert på avtalt dato og kort tid etterpå kunne vi nyte avslappende bad på vår egen terrasse. 

Se vedlegg for bilder: 
Bilde1 

Mvh, 
Line Skaane 
Louisevei 28 
4631 Kristiansand S 

Mandera SPA SP1006 

Vi er en familie på 4 som lenge har ønsket oss et spa-bad hjemme. Etter å ha sett på diverse spa-bad ble vi tipset av et vennepar om Mandera spabad - og med en veldig gunstig pris og et tiltalende utseende så ble valget enkelt. Vi satte straks i gang med å bygge gulv fra verandaen vår slik at badet blir lettere tilgjengelig til vinteren. Vi er utrolig fornøyd med dette valget og føler at vi har fått mye luksus for pengene, spabadet har mange og kraftige dyser som gir god massasje for ømme og stive muskler, integrert stereoanlegg og LED-lys som gir en fin stemning når mørket senker seg. Badet har både ligge- og sitteplasser slik at man kan bytte plass etter eget ønske. Det må sies at badet er veldig bra isolert og bruker lite strøm når det står med lokket på. Spa-badet er hyppig i bruk og har blitt populært både blant venner og spesielt barna våre. Vi kan derfor trygt anbefale Mandera spa til alle andre – det er deilig å unne seg litt luksus i hverdagen. 

Mvh Nina og Robert Birkevaag 
Vestby

WellGems Steamdusj med massasje U693 

Vi kjøpte steamdusj med massasje U693 fra dittnyebad.no og ble veldig fornøyd med resultatet. Elegant dusj med god kvalitet til en veldig fornuftig pris!


Mvh Hans Fredrik
1392 Vettre

WellGems Steamdusj med massasjebad U6810

Vi kjøpte vårt nye flotte bad fra DittNyeBad.no, det var modell U6810 (160*160*220cm).

Når badet kom var det meget godt innpakket og badet hadde høy kvalitet og virket solid bygget.
Ved montering var det litt småplukk med det gikk meget greit å montere dette, og alle deler stemte 100%. Virker som at badet var satt sammen på fabrikken under produksjon og at alt av hull var borret ferdig under montering, så badet har sine deler som passer 100%.

Pumpe og strøm osv. ser ut for at det har høy kvalitet og jeg vill anbefale dette til alle, da dette er et bad som barna stortrives i med bobling og jetstrøm dyser! Dusjen er for 2 stk. og vi må ikke glemme steam for badstue!

Badet har også høyttalere og det går å koble anlegget over mobil med en meget god lyd! Det er LED i all belysning. Et spa av høy kvalitet i ditt eget hjem! Og det er synd å si det, men hotellstandarden blekner og blir en nedtur når du skal ute å reise etter å ha prøvd dette badet, så til dere alle, dette var en nyttelse for vår familie.

Vi anbefaler dette på det sterkeste til alle!

BILDE

Mvh,
Kåre J Devik m/fam
Skorstadvegen 517
7819 Fosslandsosen

Infrarød badstue IR1001 

Hei,

Vi kjøpte infrarød badstue IR1001 for noen måneder siden. Det var en lang prossess å lande på hva som vi ønsket oss og samtidig hadde plass til hjemme og etter å ha vært i kontakt med flere firma, så valgte vi Ditt Nye bad.

Det var en veldig god opplevelse å kjøpe badstue fra dem..vi fikk veldig god hjelp i forkant, både mtp hva som kunne passe inn hos oss og hva som var mest effektivt. Til og med så fikk vi svar fra dem i helgene, noe som er veldig bra når du ønsker å finne ut av ting fortest mulig:) Det var også mulig å avtale leveringsdag, noe som var også viktig for oss, da vi sjeldent er hjemme på dagtid.

Enkel montering, mannen min klarte å gjøre det selv og overrasket meg med ferdig montert badstue da jeg kom hjem fra jobben. Vanlig strøm, trenger ikke vannutløp og audioannlegg har til og med MP3 player.

Selv om det står at badstue er egnet til 1 person, så er vi ofte begge to inne og det er nok plass til oss begge. Vi bruker den ofte og slapper godt av. DEt å være sammen i badstue har blitt en god vane for meg og mannen min, og vi føler at tida vi tilbringer sammen inni har styrket vår forhold.

Bilde

Med vennlig hilsen,

Petra Strus
Kongsbakken 21
3612 Kongsberg

WellGems Steamdusj med massasje U696

Hei,

Etter den gamle Steam dusjen fra Mandera har gitt seg etter 11 år med god nytte, har vi bestemt oss å kjøpe nytt hos Mandera.

Vi kjøpte denne fine Steamdusj U696 med ekstra god plass til to. Computerpanelet var litt skadet da vi kontrollerte leveransen men jeg sendt en epost til Mandera og fikk reservedelen innen veldig kort tid. Etter start problemer med å sette opp kabinettet hjalp også Mandera god til med gode råd og veiledning. Nå er dusjen på plass og ser ikke bare fint og stilig ut, det er en drøm og har et dusjkabinett som tilby så god plass. Computerpanelen er lett å betjene og med Bluetooth kan du høre på det du ønsker.
Begge tommel opp for en veldig god service fra Mandera!

Bilde

Med vennlig hilsen,
Holger Klimpat
Gamle Espedalsvei 14
2657 Svatsum