KAMPANJE! KJØP NÅ!

Lay-Z-Spa Hawaii Oppblåsbar Spa

Nytt produkt

FOR INFO OG BESTILLING, KLIKK HER: LAY-Z-SPA.NO

Flere detaljer

KAMPANJE 25 sep-1 okt!

Klikk her for mer informasjon

Mer informasjon

Lay-Z-Spa Hawaii Oppblåsbar Spa!! Sett opp ditt eget utendørs massasjebad på 10 minutter! Nyt deilig varmt vann med Lay-Z-Spa massasje du også!

FOR INFO OG BESTILLING, KLIKK HER: LAY-Z-SPA.NO

Lay-Z-Spa er meget mobil slik at det er enkelt å ta med seg på hytta, på ferie, eller om du ønsker den hjemme på din veranda. Oppblåsbart spa krever liten plass og er enkel og hurtig å sette opp.


Massasjebadet pumpes opp på 2 minutter ved bruk av pumpeenheten. Uten bruk av verktøy kobles pumpeenheten til massasjebadet med 3 skrukoblinger som strammes for hånd. Fyll opp badet med vann fra din hageslange, tilsett kjemikalier og la badet varmes opp til ønsket temperatur. Ditt Lay-Z-Spa er klar til bruk!


Massasjebadet er utstyrt med tykk integrert sittematte slik at det er behagelig og mykt for deg. Lay-Z-Spa er svært stillegående oppblåsbare spa og er utstyrt med propp i bunn for enkel tømming av badet.

Det følger med et tykt isolert overtrekk med 8 festestropper slik at du øker sikkerheten rundt bassenget og i tillegg reduserer varmetapet.


Meget brukervennlig digitalt computerpanel for styring av temperatur, massasje og renseprogram.


Myk opp muskler, slapp av, og la det deilige varme vannet massere din kropp!

Teknisk:
- Oppblåsbart boblebad for 4 til 6 personer.
- Lay-Z-Spa boblebad massasjesystem med 120 dyser.
- Ekstern stillegående pumpeenhet med digitalt computerpanel med tastelås.
- Automatisk vannfiltrering med ett stort filter. Ett ekstra filter følger med. (NB! Hos andre er ekstra filter ofte ekstrautstyr.)
- Utvending mål: 180x180x71cm.
- Vannkapasitet: 840L (80% fult).
- Vekt med vann: 879kg.
- Oppvarming 1,5 til 2 grader økning per time. Oppvarming stoppes ved 41 grader.
- Overtrekk med oppblåsbar heldekkende isolasjonspute som blir liggende på toppen av vannet for å unngå varmetap. (NB! Hos andre er dette ofte ekstrautstyr.)
- Massasjepumpe på 800 Watt. (NB! Andre bruker ofte 750W eller 600W.)
- Varmeelement på 2000 Watt. (NB! Andre bruker ofte 1500W.)
- Sirkulasjonspumpe på 50 Watt.
- Krever 10 Amper kurs.
- Strømkabel; 4,5m. RCD-beskyttet.
- Klortablett flyteenhet (kjemikalier bestilles separat, det skal ikke benyttes klor i pulverform).
- Opplegg for å koble på hageslange til bunnventil for tømming av spa.
- Nyhet! Bunnduk for å beskytte mot bakken og minske varmetap.
- Nyhet! Power Saving Timer. Spar strøm ved å utsette oppvarming av badet.
- 2 års garanti.
- CE godkjent.
- Skandinavisk brukerveiledning.
- Opplærings DVD.
- 2 esker med tilsammen en vekt på 39,7kg.

Massasjebadet er produsert av Bestway som er verdens største produsent av oppblåsbare massasjebad. De har også lang erfaring av produksjon av oppblåsbare båter og annet som krever tøff behandling. Vi er meget sikre på kvaliteten slik at vi gir deg 2 års garanti! Flere andre opererer med 1 år eller 6 måneders garanti. Trenger du hjelp ringer du vårt topp trente Lay-Z-Spa serviceteam.


Vi bruker ekstern pumpeenhet slik at den enkelt kan frakobles og byttes om det skulle oppstå feil, uten verktøy, og uten å tømme badet for vann! Pumpeenheten består av sirkulasjonspumpe, massasjepumpe, varmeelement, computerpanel, jordfeilbryter og temperatursensor. Ingen elektronikk er integrert i selve badet! Du trenger ikke å sende inn hele boblebadet for reparasjon, du får enkelt å greit en ny pumpeenhet levert på døren om det skulle være noe problemer med den. Enklere blir det ikke! Få kan konkurrere med oss på dette området. Vi garanterer topp kvalitet og service!

FOR INFO OG BESTILLING, KLIKK HER: LAY-Z-SPA.NO

"Bestway", "BW", "Lay-Z-Spa" og andre Bestway merkenavn eies ikke av Mandera AS. Bestway Europa har godkjent bruken av disse merkenavnene på denne websiden.