KAMPANJE! KJØP NÅ!

Infrarød badstue IG1002 120×105×190cm

Nytt produkt

Mandera IR Sauna IG1002 med fullspektrum ovner og Himalaya saltstein. Infrarød badstue av meget bra kvalitet!

Flere detaljer

SOMMERSALG!
40%-50% PÅ HELE BUTIKKEN!10 ÅRS GARANTI. Les mer HER.
Kundeerfaringer. Les mer HER.
Spørsmål og svar. Les mer HER.
CE-godkjent for Norge.

Klikk her for mer informasjon

PÅ LAGER: 6stk

17 994 kr

-40%

29 990 kr

Mer informasjon

Nyhet! Mandera Infrarød badstue IG1002 120×105×190cm cm med fullspektrum ovner!

Topp kvalitet IR sauna til en meget gunstig pris!

Vegger med innebygd Himalaya saltstein! Himalayasalt er et naturlig mineral. Himalaya rosa salt har utviklet seg gjennom tusenvis av år og har 84 mineraler som finnes i menneskekroppen. Himalayasalt har evnen til å styrke immunforsvaret, fornye huden og bremse tegn på aldring. NB! Gjelder ikke for modell IG1008 og IG1009.

Komplett moderne sauna med ovner og alt utstyr. Sauna i ferdige elementer som meget enkelt monteres i kjeller eller andre rom innendørs. De fleste monterer på en time! Badstuen trenger ingen vanntilførsel. Badstuen kommer med lang strømledning fra taket på badstuen med jordet støpsel.

En infrarød badstue er en investering i helse og livskvalitet!

Vi benytter karbon ovner i vår IB-serie, keramiske ovner i vår IR og IO-serie, og en kombinasjon av karbon/keramiske ovner i vår IX luksus-serie hvor man får det beste fra to verdener. Begge type ovner er meget bra og gir fjern infrarød varme, men har litt forskjellige egenskaper. Karbon ovner har større overflate og gir jevnere varme, mens keramiske ovner gir noe høyere IR stråling som er bra for kroppen med en mer intens varme. Vår profesjonell IG-serie benytter fullspektrum IR-teknologi som gir nær-, medium-, og fjern infrarød varme.

HVA ER FORDELENE MED NÆR, MEDIUM OG FJERN INFRARØDE BØLGELENGDER?

Nær infrarød (NEAR): Bølgelengden til NEAR er den korteste av de tre. Det absorberes rett under overflaten av huden, fremmer leging av sår, fornyelse av huden og kan dempe betennelse. NEAR har også vist seg å bidra til hjelpe med akne, redusere rynker og bidrer til kollagensyntese.

Medium infrarød (MID): Bølgelengden til MID er lengre enn NEAR, og gir dermed større penetrasjon i bløtvev. MID kan hjelpe mot betennelse og smerte, og redusere den totale helbredelsestiden. Andre fordeler inkluderer vekttap og utvidelse av blodkar, noe som fører til forbedret blodsirkulasjon.

Fjern infrarød (FAR): Siden FAR er den med lengst bølgelengde, trenger FAR dypest inn der giftstoffer og kjemikalier er fanget. FAR kan hjelpe med vekttap og økning av hjertefrekvensen. Denne økningen kan tilsvare mild cardio. I tillegg stimulerer FAR utvidelse av blodårer, som igjen øker blodsirkulasjon i hele kroppen. FAR kan også redusere smerte, redusere leddstivhet og betennelse, og lindre generell kroppsstress. Og la oss ikke glemme den kraftige avgiftningen du opplever gjennom betydelig svette. Faktisk hevder folk ofte at de føler seg energiske og balanserte etter en FAR-badstuøkt.

Vi bruker en av de beste leverandørene av infrarøde ovner som finnes på markedet med meget høy varmeutnyttelse og utrolig behagelig og jevn temperatur! Rask oppvarmingstid gjør den klar til bruk etter bare noen minutter. Våre infrarøde badstuer har justerbar ventilasjonsluke i taket.

Infrarøde badstuer varmer kroppen direkte slik som solen. Tradisjonelle badstuer varmer opp luften, og mange opplever pustevansker. Infrarøde badstuer kan derfor benytte en lavere temperatur og føles derfor mer behagelig for mange. Vi anbefaler 55 grader for best effekt.

Badstuens varmestråler jobber 3-5cm gjennom huden og gir derfor mange positive helse effekter som oppmyking av stive ledd, lindring av smerte, mykere hud og lagret giftstoffer skilles ut av kroppen. Man produserer dobbelt så mye svette enn i vanlig tradisjonell badstue og du forbrenner flere kalorier.

Nyhet! Nå med app for Android og Apple mobil, styr temperatur, lyd, lys osv. fra din mobiltelefon!

Funksjoner:

- Plass til 2 personer
- Fullspektrum ovner på veggene, karbonovn i gulvet under føttene
- Vegger med innebygd Himalaya saltstein
- Enkel montering
- Kort oppvarmingstid
- Temperaturinstilling fra 18 til 65 grader
- Leselys
- Terapifargelys
- Kontrollpanel for tidsinnstilling og temperatur
- Luft ionizer som renser luften og urenheter i badstuen
- Innebygd vifte med avslappende aromaterapi
- Bluetooth stereo med 2 høyttalere
- Krever ingen ekstra utlufting, kan stå i alle innerom
- Saunaen kommer med støpsel som tilkoples 10 eller 16 amper kurs
- Ryggstøtte
- CE godkjent

Virkning:

- Effektiv mot betennelser og muskelkramper
- Reduserer stress og tretthet
- Forbrenner kalorier
- Øker blodsirkulasjonen
- Lindrer smerte og stivhet
- Gir glatt og myk hud, fjerner urenheter og døde hudceller
- Lagret giftstoffer skilles ut av kroppen
- Styrker ditt immunforsvar

Materiale:

- Hemlock tre fra Canada
- Herdet termoglass

Mandera AS har siden år 2005 blitt en av Norges største aktører i markedet med flere tusen fornøyde kunder! 

Gjør en trygg handel og sjekk våre kundereferanser

Mål per kolli:

197*127*33 og 117*102*20cm, totalt 144kg.