KAMPANJE! KJØP NÅ!

Infrarød badstue IB1002 120×120×190cm

Nytt produkt

JULESALG!
40%-50% PÅ HELE BUTIKKEN!10 ÅRS GARANTI. Les mer HER.
Kundeerfaringer. Les mer HER.
Spørsmål og svar. Les mer HER.
CE-godkjent for Norge.

Klikk her for mer informasjon

PÅ LAGER: 5stk

14 940 kr

-40%

24 900 kr

Mer informasjon

Mandera Infrarød badstue IB1002 120×120×190 cm.

Topp kvalitet IR sauna til en meget gunstig pris!

Komplett moderne sauna med ovner og alt utstyr. Sauna i ferdige elementer som meget enkelt monteres i kjeller eller andre rom innendørs. De fleste monterer på en time! Badstuen trenger ingen vanntilførsel. Badstuen kommer med lang strømledning fra taket på badstuen med jordet støpsel.

En infrarød badstue er en investering i helse og livskvalitet!

Vi benytter karbon ovner i vår IB-serie, keramiske ovner i vår IR-serie, og en kombinasjon av karbon/keramiske ovner i vår IX luksus-serie hvor man får det beste fra to verdener. Begge type ovner er meget bra, men har litt forskjellige egenskaper. Karbon ovner har større overflate og gir jevnere varme, mens keramiske ovner gir noe høyere IR stråling som er bra for kroppen med en mer intens varme.

Vi bruker en av de beste leverandørene av infrarøde ovner som finnes på markedet med meget høy varmeutnyttelse og utrolig behagelig og jevn temperatur! Rask oppvarmingstid gjør den klar til bruk etter bare noen minutter. Våre infrarøde badstuer har justerbar ventilasjonsluke i taket.

Infrarøde badstuer varmer kroppen direkte slik som solen. Tradisjonelle badstuer varmer opp luften, og mange opplever pustevansker. Infrarøde badstuer kan derfor benytte en lavere temperatur og føles derfor mer behagelig for mange. Vi anbefaler 55 grader for best effekt.

Badstuens varmestråler jobber 3-5cm gjennom huden og gir derfor mange positive helse effekter som oppmyking av stive ledd, lindring av smerte, mykere hud og lagret giftstoffer skilles ut av kroppen. Man produserer dobbelt så mye svette enn i vanlig tradisjonell badstue og du forbrenner flere kalorier.

Nyhet! Vi har nå oppgradert stereoanlegg og computer trykkpanel! Alt er nå integrert som bluetooth computerpanel med app for Android og Apple mobil, styr temperatur, lyd, lys osv. fra din mobiltelefon!

Funksjoner:

- Plass til 2 personer
- Karbon ovner
- Enkel montering
- Kort oppvarmingstid
- Temperaturinstilling fra 18 til 60 grader
- Leselys
- Utvendig spotlys
- Terapifargelys
- Innvendig kontrollpanel for tidsinnstilling og temperatur
- Luft ionizer som renser luften og urenheter i badstuen
- Innebygd vifte med avslappende aromaterapi
- Bluetooth stereo med 2 høyttalere
- Krever ingen ekstra utlufting, kan stå i alle innerom
- Saunaen kommer med støpsel som tilkoples 10 eller 16 amper kurs
- Ryggstøtte
- CE godkjent

Virkning:

- Effektiv mot betennelser og muskelkramper
- Reduserer stress og tretthet
- Forbrenner kalorier
- Øker blodsirkulasjonen
- Lindrer smerte og stivhet
- Gir glatt og myk hud, fjerner urenheter og døde hudceller
- Lagret giftstoffer skilles ut av kroppen
- Styrker ditt immunforsvar

Materiale:

- Hemlock tre fra Canada
- Herdet termoglass

Mål per kolli:

184×131×22 og 123×123×23,5

Mandera AS har siden år 2005 blitt en av Norges største aktører i markedet med flere tusen fornøyde kunder! 

Gjør en trygg handel og sjekk våre kundereferanser

Kundereferanser:

Fantastisk å få vår IR badstu nå før jul. Den var veldig enkel å montere og klar til bruk på en times tid. Kundeservice har vært veldig hyggelig og lette å få tak i. Nå skal det bare nytes av store og små.
Anbefales!

BILDE

Tina Andersen
Olasvingen 26
1684 Vesterøy

-----------------------------

Vi har snakket om å kjøpe en badstue i flere år, men det ble aldri noe mer en snakk og ønske. En dag for noen måneder siden hadde vi vært på basenget og tatt badstue. Da bestemte jeg mer får å se på priser til badstue. Jeg fant sidene til Mandera, og et stort utlavg av badstuer. Prisene var mindre en de vi hadde sett på en messe for noen år siden. Vi så igjennom utvalget og fant en som passet til oss og bestilte den. Jeg fikk raskt svar på hvor lang tid det tok og svar på alle spørsmålene.

Når den ble levert på døren, var det bare å begynne å montere, for bruksanvisningen var lett å lese. Når alt var på plass var det bare å sette inn støpsle og nyte varmen.

Jeg anbefaler å handle hos Mandera.

MVH

Kristian Molde

Leirådalsvegen 57

7650 Verdal

-----------------------------

Jeg har med ujevne mellomrom vært innom tanken på å investere i en IR badstue. Årsaken har for en stor del vært betente muskler og leddplager og jeg hadde en vag ide om at en IR badstue kunne være noe som kunne hjelpe litt på plagene. Rett før jul begynte jeg å sondere markedet litt mer seriøst. Jeg vurderte flere leverandører, men valget falt på DittNyeBad. Her var det gode produktopplysninger og et enkelt og intuitivt bestillingssystem.

Jeg fikk umiddelbar respons på bestillingen og varene var underveis umiddelbart etter at første delbetaling var unnagjort. Meget bra!

Varene ble levert på døra og i løpet av en time var badstua på plass og i drift.

Nå er det nærmest kølappordning i familien for å få time til å bruke den. Dette var supre greier.

Takk for utmerket service og et strålende produkt!

Bilde1Bilde2Bilde3Bilde4Bilde5Bilde6Bilde7Bilde8Bilde9Bilde10,Bilde11Bilde12

Roald Boge

Rognpilvegen 64

6652 Surna

-----------------------------

Vi har montert vår sauna og er meget godt fornøyd. Den var veldig enkel å montere og den var lett å bære. Vi monterte den på soverommet og synes det fungerer bra, planen er å flytte den ned på badet når det er ferdig oppusset. Den enkle monteringen gjør at det ikke byr på utfordring å demontere og montere den flere ganger. Vi anbefaler denne saunaen på de sterkeste.

Mvh,

Geir Ove Brevik

Nesset

7690 Mosvik