KAMPANJE! KJØP NÅ!

Infrarød badstue IR1001 90×105×190cm

Nytt produkt

KAMPANJE 27 jun-3 jul!
CRAZYPRICE WEEK!!!
40%-50% PÅ HELE BUTIKKEN!10 ÅRS GARANTI. Les mer HER.
Kundeerfaringer. Les mer HER.
Spørsmål og svar. Les mer HER.
CE-godkjent for Norge.

Klikk her for mer informasjon

PÅ LAGER: 3stk

10 794 kr

-40%

17 990 kr

Mer informasjon

Mandera Infrarød badstue IR1001 90×105×190 cm.

Topp kvalitet IR sauna til en meget gunstig pris!

Komplett moderne sauna med ovner og alt utstyr. Sauna i ferdige elementer som meget enkelt monteres i kjeller eller andre rom innendørs. De fleste monterer på en time! Badstuen trenger ingen vanntilførsel. Badstuen kommer med lang strømledning fra taket på badstuen med jordet støpsel.

En infrarød badstue er en investering i helse og livskvalitet!

Vi benytter karbon ovner i vår IB-serie, keramiske ovner i vår IR-serie, og en kombinasjon av karbon/keramiske ovner i vår IX luksus-serie hvor man får det beste fra to verdener. Begge type ovner er meget bra, men har litt forskjellige egenskaper. Karbon ovner har større overflate og gir jevnere varme, mens keramiske ovner gir noe høyere IR stråling som er bra for kroppen med en mer intens varme.

Vi bruker en av de beste leverandørene av infrarøde ovner som finnes på markedet med meget høy varmeutnyttelse og utrolig behagelig og jevn temperatur! Rask oppvarmingstid gjør den klar til bruk etter bare noen minutter. Våre infrarøde badstuer har justerbar ventilasjonsluke i taket.

Infrarøde badstuer varmer kroppen direkte slik som solen. Tradisjonelle badstuer varmer opp luften, og mange opplever pustevansker. Infrarøde badstuer kan derfor benytte en lavere temperatur og føles derfor mer behagelig for mange. Vi anbefaler 55 grader for best effekt.

Badstuens varmestråler jobber 3-5cm gjennom huden og gir derfor mange positive helse effekter som oppmyking av stive ledd, lindring av smerte, mykere hud og lagret giftstoffer skilles ut av kroppen. Man produserer dobbelt så mye svette enn i vanlig tradisjonell badstue og du forbrenner flere kalorier.

Funksjoner:

- Plass til 1 person
- Keramiske ovner
- Enkel montering
- Kort oppvarmingstid
- Temperaturinstilling fra 18 til 60 grader
- Leselys
- Utvendig spotlys
- Terapifargelys
- Innvendig og utvendig kontrollpanel for tidsinnstilling og temperatur
- Luft ionizer som renser luften og urenheter i badstuen
- Innebygd vifte med avslappende aromaterapi
- CD/MP3/Bluetooth stereo med 2 høyttalere
- Krever ingen ekstra utlufting, kan stå i alle innerom
- Saunaen kommer med støpsel som tilkoples 10 eller 16 amper kurs
- Flaskehylle
- Ryggstøtte
- CE godkjent

Virkning:

- Effektiv mot betennelser og muskelkramper
- Reduserer stress og tretthet
- Forbrenner kalorier
- Øker blodsirkulasjonen
- Lindrer smerte og stivhet
- Gir glatt og myk hud, fjerner urenheter og døde hudceller
- Lagret giftstoffer skilles ut av kroppen
- Styrker ditt immunforsvar

Materiale:

- Hemlock tre fra Canada
- Herdet termoglass

Mandera AS har siden år 2005 blitt en av Norges største aktører i markedet med flere tusen fornøyde kunder! 

Gjør en trygg handel og sjekk våre kundereferanser

Mål per kolli:

180×97×29,5 og 112×99×23,5

Kundereferanse:

Hei,

Vi kjøpte infrarød badstue IR1001 for noen måneder siden. Det var en lang prossess å lande på hva som vi ønsket oss og samtidig hadde plass til hjemme og etter å ha vært i kontakt med flere firma, så valgte vi Ditt Nye bad.

Det var en veldig god opplevelse å kjøpe badstue fra dem..vi fikk veldig god hjelp i forkant, både mtp hva som kunne passe inn hos oss og hva som var mest effektivt. Til og med så fikk vi svar fra dem i helgene, noe som er veldig bra når du ønsker å finne ut av ting fortest mulig:) Det var også mulig å avtale leveringsdag, noe som var også viktig for oss, da vi sjeldent er hjemme på dagtid.

Enkel montering, mannen min klarte å gjøre det selv og overrasket meg med ferdig montert badstue da jeg kom hjem fra jobben. Vanlig strøm, trenger ikke vannutløp og audioannlegg har til og med MP3 player.

Selv om det står at badstue er egnet til 1 person, så er vi ofte begge to inne og det er nok plass til oss begge. Vi bruker den ofte og slapper godt av. DEt å være sammen i badstue har blitt en god vane for meg og mannen min, og vi føler at tida vi tilbringer sammen inni har styrket vår forhold.

Bilde

Med vennlig hilsen,

Petra Strus
Kongsbakken 21
3612 Kongsberg